PRAVNO OBVESTILO

Lastnik spletne strani www.zav-heta.si je podjetje HETA, ZAVAROVALNO ZASTOPANJE.

V podjetju HETA se zavedamo pomena človekove pravice do zasebnosti in odgovornosti družbe, kot upravljavca zbirk osebnih podatkov, zato varovanju osebnih podatkov, njihovi uporabi v skladu s predpisi in načeli dobre prakse ter obveščanju strank izkazujemo posebno pozornost.

Vstop na spletno stran www.zav-heta.si pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da te strani ne uporabljate.

Na tej spletni strani omogočamo tudi, da stopite v kontakt z nami z namenom, da vam pripravimo ponudbo ali podamo informacije o posameznem zavarovanju. V tam namen je na spletni strani objavljen spletni obrazec, v katerega vnesete svoje osebne podatke. Osebni podatki, ki jih vnesete, bodo uporabljeni samo za to, da vas kontaktiramo z namenom, da odgovorimo na vaše povpraševanje. Vnesenih osebnih podatkov ne bomo posredovali nobeni tretji osebi, razen če tako od nas zahteva zakonodaja. V spletnem obrazcu na naši spletni strani morate obvezno vnesti ime in elektronski naslov ter se strinjati, da boste poslali vaše osebne podatke.

Piškotki (angl. Cookies)

Piškotek je mala tekstovna datoteka, ki jo spletna stran, ki si jo ogledujete, prenese na vaš računalnik ali drugo napravo, s katero brskate po spletu (telefon, tablico). Za uporabnike so zelo koristni, saj vsebujejo informacije, ki pripomorejo k boljšemu delovanju spletne strani. Piškotki ne zbirajo vaših osebnih informacij in ne omogočajo nikakršne identifikacije uporabnika spletne strani.

Kako delujejo piškotki?

Ob prvem obisku spletne strani se piškotki naložijo na vaš računalnik. Z njimi je uporaba spletne strani prijetnejša, bolj učinkovita in prilagojena posameznemu uporabniku. Upravljavci spletnih strani z njimi pridobivajo podatke o številu obiskovalcev svoje spletne strani, najbolj branih vsebinah, največkrat uporabljenih funkcionalnostih in na podlagi tega lahko izboljšajo in naredijo do uporabnika prijaznejšo spletno stran.

Vrste piškotkov na spletni strani www.zav-heta.si, statistika obiska

Upravljavec spletne strani www.zav-heta.si je HETA, ZAVAROVALNO ZASTOPANJE. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani. Obvezni piškotki na naši spletni strani so piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje. To so piškotki, ki skrbijo za seje prijavljenih uporabnikov (administratorji in uredniki strani). Spletna stran www.zav-heta.si uporablja piškotke Google Analytics (_utma, _utmb, _utmc, _utmz) za boljšo uporabniško izkušnjo, analizo in spremljanje prometa na tej spletni strani in je skladna z zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika.

Strežnik, na katerem gostuje naša spletna stran, lahko uporablja spremljanje dostopov s pomočjo t. i. dnevniških datotek. Podatki se v teh datotekah zbirajo z namenom preprečevanja zlorab in pri odpravljanju težav pri delovanju spletne strani.

Naša spletna stran vsebuje tudi povezave do drugih, t. i. zunanjih spletnih mest. S tem ko sledite zunanji povezavi, boste usmerjeni na spletno mesto tretje osebe. Pred uporabo teh spletnih mest vam svetujemo, da pregledate njihove pogoje uporabe, saj nad njimi nimamo nadzora in zato za njihove vsebine ne moremo prevzemati odgovornosti.